Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pohrebné služby a správa cintorínov

Dátum: 04.05.2023
Autor: Technické služby mesta Svidník
Pohrebné služby a správa cintorínov

Od 01.05.2023 v portfóliu TSMS

Technické služby mesta Svidník boli historicky prvým správcom Domu smútku vo Svidníku a prvým poskytovateľom pohrebných služieb v našom meste. Na dlhý čas boli zverené do súkromných rúk, kedy sa o tieto veci staral Pán Jozef Laca so svojím tímom ľudí. 

Po dlhom čase sa TSMS vracajú do tejto oblasti a od 01.05.2023 preberajú správu nad Domom smútku vo Svidníku, budeme sa starať o 3 cintoríny a poskytovať komplexné pohrebné služby. 

Na domovskej stránke sme pripravili sekciu - pohrebné služby, kde prinášame všetky potrebné informácie z tejto oblasti, všetky kontaktné údaje pre využitie poskytovaných služieb. Dopĺňame zverejňovanie online nástenky v sekcii - navždy nás opustili. Pripravili sme tiež virtuálny cintorín, kde viete dohľadať miesto posledného odpočinku vašich blízkych.

Pánovi Lacovi staršiemu a Pánovi Lacovi mladšiemu a jeho zamestnancom sa chcem poďakovať za odovzdanie skúsenosti, rád a postrehov. Chcem sa poďakovať za ochotu a ústretovosť pri odovzdávaní agendy. A v neposlednom rade za roky odvedenej práce v mimoriadne náročnom odvetví. 

V mene TSMS Vám prajeme všetko dobré!

V TSMS sme poskladali nový tím ľudí, ktorí Vám budú k dispozícii a v ťažkých a smutných chvíľach budú nápomocní, aby zabezpečovanie agendy okolo poslednej rozlúčky bolo pre Vás bezproblémové.

Ďakujeme

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.