Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Narodeniny nášho partnera

VIDEO
Dátum: 23.06.2021
Autor: Technické služby mesta Svidník
Narodeniny nášho partnera

   

Spoločnosť ENVI - PAK si v tomto roku pripomína 18 rokov od svojho založenia v roku 2003. Prešla dlhým vývojom a mnohými zmenami, ktoré súviseli aj s často sa meniacou legislatívou. Naše služby, ktoré poskytujeme výrobcom, mestám, obciam i verejnosti, sa postupom času rozvíjali a skvalitňovali. Uskutočnili sme tisíce školení, prednášok a konferencií pre partnerov, klientov a samosprávy. Za kvalitné triedenie odpadu sme ocenili stovky firiem, samospráv a rôznych organizácií. Investovali sme mnoho času a financií do vzdelávania obyvateľov všetkých vekových kategórií.

Jednou z mála vecí, ktorá zostávala počas 18 rokov rovnaká, je naše logo. Neraz sme sa zaoberali myšlienkou, že tak, ako prešli zmenou dizajnu naše web stránky a všetky propagačné, vzdelávacie a informačné materiály, je čas aj na zmenu nášho hlavného identifikačného znaku. Čas dozrel práve v roku, kedy sa môžeme tešiť z pekného osemnásteho výročia.

Je nám cťou predstaviť vám nové logo spoločnosti ENVI - PAK, ktoré pôsobí ľahšie a modernejšie. Logo je tvorené pre nás charakteristickou zelenou farbou s jemným oblúkom a „ZELENÝM BODOM“, ako ho poznáte už 18 rokov. Logo je výraznejšie, veľmi dobre čitateľné a pôsobí dynamickým dojmom. Vhodne vystihuje a charakterizuje súčasný ENVI - PAK.

Veríme, že nám rok 2021 prinesie nové podnety a príležitosti, aby sme úspešnou spoluprácou dosiahli nielen ciele, ktoré nám spoločne ukladá legislatíva, ale aj to, aby sme čo najviac pomohli životnému prostrediu.

Video