Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Bilancovanie roka 2023

Dátum: 08.01.2024
Autor: Technické služby mesta Svidník
Bilancovanie roka 2023

čo prinesie rok 2024?

V každej práci sú okamihy, kedy sa darí všetko na čo siahnete, no a potom také kedy sa kazí absolútne všetko. Prelom roka je čas kedy sa zvykne bilancovať. 

Rok 2023 bol opäť výnimočný a špecifický. V tomto roku sme prebrali správu pohrebísk a začali sme prevádzkovať pohrebné služby. Papierovo ide o nové stredisko, no koncepčne ide o veľmi špecifickú oblasť pôsobenia. V tomto roku sme otvorili 2. sezónu na Zimnom štadióne vo Svidníku a priniesli sme niekoľko noviniek. Pokračovali sme tiež v pretváraní výsadby a potvrdili tak prechod z letničiek na trvalky. Realizoval sme množstvo enviro aktivít, od analýz, po náučné materiály. Urobili sme opäť niekoľko zmien v odpadovom hospodárstve, ktorých cieľom je eliminovať likvidačný nárast poplatkov za tieto služby. Podarilo sa obnoviť vozový park, kde staručkú LIAZku nahradil nový MAN. V tomto roku našu spoločnosť opustili viaceré dlhoročné opory. 

Pri plnení našich úloh sme však mali občas aj smolu. Defekty, poruchy, kolízie.  Našťastie sa nikomu  nič nestalo a pokračujeme ďalej. A prajeme si aby bol rok 2024 k nám zhovievavejší.